Over mij

Mijn naam is Palika. Ik ben moeder van twee jongens. Ik ben kind- en gezinscoach.
Van oorsprong ben ik pedagoog en sociaal therapeut. Ik heb veel ervaring in de kind- en jeugdpsychiatrie hierdoor ben ik bekend met systemisch werken en het begeleiden en ondersteunen van gezinnen. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in deze sector merkte ik dat ik tegen de beperkingen aan liep in de hulp en ondersteuning die ik vanuit mijn visie wilde bieden. Persoonlijk liep ik als kind ook tegen zaken aan waarvan ik niet begreep waar ze vandaan kwamen. Ik bleef terugkeren in de reguliere hulpverlening maar kwam niet verder. Tot ik bij een psychosociale hulpverlener terecht kwam. Die wist de kern te raken namelijk, mijn bestaansrecht als geadopteerde in deze wereld.
Wat een openbaring, ik was bij de kern van mijn hulpvraag gekomen, iets wat ik mijn werkzame leven zelden tegenkwam. Na deze ervaring wist ik, dit was de richting die ik ook op wilde. Ik wilde mensen op eenzelfde wijze ondersteunen en hen echt verder helpen in plaats van te blijven hangen in het bestrijden van symptomen.
Ik ben me gaan verdiepen en ontwikkelen middels verschillende opleidingen, cursussen, trainingen en workshops. Dat heeft er toe geleid dat ik nu al een aantal jaar op deze wijze, verschillende mensen mag ondersteunen in hun proces.