Diensten

Hoewel ik veel cliënten begeleid die bij mij komen vanwege problematiek als gevolg van hun adoptie, is dat niet het enige wat ik doe.
Ik coach kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen met zeer uiteenlopende hulpvragen. Mijn jongste cliënt is 10, mijn oudste cliënt is halverwege de 60.
Ongeacht je afkomst, je gender of je woonplaats en tegen welke problematiek je aanloopt, ik sta voor jou klaar.
Als coach ben ik gespecialiseerd in adoptie, hoog sensitiviteit, hoogbegaafdheid, hechtingsproblematiek en autonomie. Daarnaast ben ik traumaverwerkingstherapeut en ben ik gespecialiseerd in het geven van EMDR. Ik ben er voor mensen die op zoek zijn naar hun autonomie, hun bestaansrecht.

Mijn werkveld en specialisatie is zo breed dat het lastig is te vangen in een omschrijving. Dit komt omdat ik de methodieken die ik inzet pas bepaal op het moment dat wij elkaar leren kennen en we bepalen wat jouw wensen zijn en waar jij op vastloopt. 

Ik werk met je samen vanuit gelijkwaardigheid. Op een respectvolle en veilige manier. Toegespitst op jouw hulpvraag. Je bent geen nummer, ik kijk verder dan gedrag, gedachten, gevoelens en trauma.
Als jij commitment hebt op jouw proces, dan komen we samen tot een goed resultaat!