Wie ben ik? - Palika

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie ben ik?
Mijn naam is Palika. Hoewel ik van mijn adoptieouders een mooie naam heb gekregen, voelde het nooit als mijn naam. Toen ik een aantal jaar geleden dichter bij mezelf kwam, heb ik besloten om mijn biologische naam te dragen. Daar waar ik erg trots op ben. En bovenal voelt als wie ik ben.

Als Rotterdamse, woon ik samen met mijn twee jongens woonachtig in Zeeland. Van oorsprong ben ik pedagoog en sociaal therapeut. Ik heb voorheen in de kind- en jeugdpsychiatrie gewerkt, waardoor ik bekend ben met systemisch werken. Tevens met het ondersteunen en begeleiden van gezinnen. Maar tegelijkertijd liep ik tegen alle regels en beperkingen aan in de ondersteuning en hulp die ik had willen bieden.
Persoonlijk liep ik, toen ik jong was, ook regelmatig tegen zaken aan waarvan ik niet wist wat het was. Regelmatig kwam ik terug in de reguliere hulpverlening maar kwamen we niet bij de kern. Tot het moment dat ik bij een psychosociale hulpverlener kwam, die deze kern wel wist te raken. Namelijk mijn bestaansrecht in deze wereld. Ik mocht ervaren wat de juiste begeleiding en ondersteuning met je kan doen. Dat wilde ik ook voor iedereen die in eenzelfde zoektocht zat. Ik ben vervolgens verschillende opleidingen, cursussen, trainingen en workshops gaan volgen.

Als coach ben ik gespecialiseerd in adoptie, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, hechtingsproblematiek en autonomie (bestaansrecht). Daarbij ben ik trauma-
verwerkingstherapeut, wat een belangrijk onderdeel is van de coaching.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu